I helgen var det Bokmässa på Kobergsgården för första gången. Kobergs julmarknad är välkänd och tusentals människor besökte den. Värre var det med Kobergsgården, som ligger en bit därifrån. Inte många hittade dit. Trots det är jag glad att försäljningen gick ihop (och till och med aningen mer). Men visst skulle man önskat större publiktillströmning och bättre försäljning – och framför allt flera samtal och möten!
Behållningen den här gången var ändå att träffa flera (för mig) “nya” författare; tänk så mycket alla har att ge! Och tillsammans föder man också nya idéer…

Fin avslutning med celebert besök av prinsessan Desirée och greve Niclas Sifverskiöld. Den Musikaliska Musen Ebba var en av de böcker som fick ett nytt kungligt hem på Kobergs slott. Och vem vet, nu ger hon sig kanske ut på nya äventyr!