….ser det ut på bild, men i verkligheten blev de nya påsarna riktigt fina…..

Det blev att skippa den planerade skrivkursen i sommar, om schemat skulle gå ihop. Efter två härliga veckor tillsammans med underbara lilla mamma (nedan) är förberedelserna i gång för deltagande i Dalslands bokdagar. Sagostunderna ska gås igenom, bilder och manus kollas, material beställas från tryckeriet och från musikförlaget, och sist men inte minst måste vi se till att få rum i bilen – med partytält, bord, vepa, böcker och allt.

Pysens poesipakethar fått “nya kläder”, dvs ny förpackning med nytt bonusinnehåll.

Klippdockan Ebba är ny för i år och finns till försäljning tillsammans med Den Musikaliska Musen EBBA och Pyttepojken Pelle.

Ny prislista släpps också till Bokdagarna med förhoppningsvis oemotståndliga mässpriser på samtliga böcker.