Just nu handlar mycket om böcker…Flera böcker har släppts sedan den här bilden från Bokmässan på Koberg för några år sedan, bl.a. Pyttepojken Pelle och stjärnfallet, som nu väntar på en fortsättning. Men Pelle får vänta till 2019. Anna Maria Persson som illustrerat de två tidigare pytteböckerna förgyller även den tredje boken, Pyttepojen Pelle på utflykt (arbetsnamn?)
*
För närvarande håller boken om Lilla Rosa på att ta form. Liksom i Ebba-boken och Pysenböckerna är det Ingegerd Härgestam som står för illustrationerna. För första gången samarbetar jag med ett estniskt bokförlag. Spännande!
Flera föreningar har bokat program för hösten, då jag varvar föreställningarna Gummor och Gubbar i Osalig Blandning och Tokigt och Tänkvärt, två program med ungefär samma upplägg, där eftertänksamhet blandas med humor. (Se Evenemang http://www.glimmergumman.se)