Äntligen blommar magnolian! Sval morgon bjuder in till en varm solskensdag…
Nu är tiden då allt i naturen vaknar, då vi inte kan motstå frestelsen att stoppa ned nya små skott i trädgården, om vi har lyckan att ha en sådan – tiden då vi vågar visa våra frusna vintersjälar för varandra och samtala med vem man än möter – bara för att solen värmer. Visst är det UNDERBART! Och visst infinner sig arbetslusten en morgon som denna…. Brukar säga att jag aldrig blir vintermänniska och i det ligger en stor sanning. Sol och värme däremot ger mig ENERGI!

Redan har jag bokat nytt träningskort inkl yoga i morgon bitti, ägnar sedan förmiddagen åt repetition av seniorprogram och upplägg av författarbesök i en skola.
Därpå avbrott för promenad till stan och lunch med rotarykamrater för att sedan njuta av eftermiddagssolen och sticka emellan med PR-jobb inför nya boken om Lilla Rosie. Just nu “häcken full”, som man säger!