Tillbaka efter välbehövlig paus några oktoberveckor…. Årets första julmässa ägde rum på Knistad Herrgård med duktiga Lisa “vid spakarna”. Som utställare blev man verkligen väl mottagen och kände sig välkommen.
Tack Lisa för ett välordnat arrangemang! Och tänka sig, självaste tomten hälsade på hos Glimmergumman och de andra utställarna. Dessemellan roade han både barn och vuxna under två välbesökta dagar.
Minsann inte alltid man har förmånen att träffa en auktoriserad tomte!Närmaste utställargranne var Malin från Mallasliv med sina fina, egentillverkade tygväskor i olika storlekar, praktiska och vackra! Söta luvor i samma tyger kom att pryda flera små huvuden.
Anna-Karin och Torbjörn från familjeföretaget Torann sålde sina underbart vackra ljus i olika modeller, hemstöpta på traditionellt vis. Vem kunde motstå dem? – Och mera hittar du förstås på Torunns hemsida.

För Glimmergummans del är det bara att ladda om, för nästa helg är det Värmlands Bokfestival som gäller.