De tidiga höstmånaderna innebar ett flertal seniorföreställningar – bl.a. Tokigt och Tänkvärt medan november och december innebar butikssigneringar, mässor och marknader – och oj, vad tiden gått fort!
Nu är 2018 års sista evenemang avklarat, en jättetrevlig och välbesökt Julmarknad på Tofta utanför Kungälv, ett ypperligt tillfälle att handla julklappar.Till min stora glädje fick Glimmergummans böcker många nya läsare.
Själv gjorde jag flera fynd bland övriga utställares alster, allt från roliga virkade möss och nack-/axelvärmare fyllda med körsbärskärnor till en ljuvlig tvålkopp i stengods och utsökt svarvade smörknivar.

Nu dags för några veckors ledighet och umgänge med nära och kära… Vi önskar nu varandra En God Jul och Ett Gott Nytt År!
I januari 2019 ger jag den sista föreställningen av Gummor och Gubbar i Osalig Blandning i januari – men säger som Orsa kompani: Inte värt att lova något bestämt….!
Under våren 2019 ligger föreställningen Tokigt och Tänkvärt på repertoaren tillsammans med Mellan Hägg och Syren.