Så har jag äntligen kommit till skott med att lägga ned Gummor och Gubbar i Osalig Blandning – efter hundratals föreställningar. Det har burit emot eftersom bokningar har ramlat in år efter år. En SPF-förening i Norra Bohuslän fick i går bli det sista besöket i den långa raden av program. Någon gång måste man ge sig, och nu har jag “satt ned foten”, som det heter. Visst var det Sarah Leander som sa: “Så länge käringen håller….” Riktigt så tänker jag inte, men då och då inser jag att åldern väl hunnit ifatt mig, och tänker att jag borde lägga av. Stunden efter gläds jag åt alla föreningar, som fortfarande bokar program. Kan man vara annat än tacksam!

Följ gärna länken och bläddra vidare för att se intervjun:
https://www.harochnu.se/wp-content/uploads/2018/06/haronu_3_2018.pdf


Det gäller ju också att rätta munnen efter matsäcken… Alltså är min repertoar en helt annan än ungdomens ekvilibristiska koloraturtoner – och roligare!!!

Från och med 2019 står alltså Tokigt och Tänkvärt på programmet – och under ett par vårmånader även Mellan Hägg och Syren, föreställningar med lättsamma tankar och toner med både tänkvärd och humoristisk underton.
Redan har jag fått beställningar från föreningar jag besökt tidigare – det känns alltid extra roligt – för att inte tala om de spännande utmaningar, som nya bokningar innebär. Hoppas vi ses!