En vecka i franska Nice kan vara precis vad man behöver för att ge livsandarna luft och få ny energi…Och efter ett par dagar åkte Garbohatten och solglasögonen på….Sen var det bara att ge sig ut på upptäcktsfärd i solen.
Marknadernas utbud kan göra en nordbo grön av avund… Det gäller att ta chansen att låta både öga och gom njuta av alla läckerheter
– för att inte tala om blomsterprakten!Långa, härliga promenader med Anna-Maria som världens bästa guide bjöd på mängder av museibesök. Här fångades vi av Peder “in action”!Chagall, Matisse, Renoir – ja, många fler – och platser som förknippas med dem, har nu plats i mitt hjärta.Gammalt och nytt hann vi med, och ingen upplevelse var den andra lik…Efter alla intryck var det skönt att stanna till… och ta sig lite lunch…
… eller slinka in på något mysigt ställe för en kopp kaffe.Så småningom tar även det bästa äventyr slut och hemfärden nalkas…Vem vet, kanske återvänder jag en dag… Ännu finns mycket att uppleva – eller återuppleva!

PS. På Anna-Marias blogg http://blogg.annamaria.nu/#category7 kan du läsa mera om konstutbudet i Nice.